Dakloze reus in Brussel

Dakloosheid is een reuzegroot probleem

dakloze reus Brussel

Het project ‘Atelier Caricole’ (een groep mensen die in slechte omstandigheden wonen of dakloos zijn) creëerde een dakloze reus. Hiermee willen ze uitdrukking geven aan hun ongenoegen: dakloosheid is een reuzegroot probleem en is nog maar het topje van de ijsberg! Betalingsproblemen, ongezonde woningen, onveilige situaties, onbetaalbare energiefacturen, mensen die tijdelijk bij familie of vrienden verblijven, onthaalhuizen die overvol zitten… Tegelijkertijd voelen daklozen zich minder en minder welkom in de stad, in de openbare ruimte.

Deze dagen zal de reus op verschillende plaatsen in Brussel verschijnen zoals je kan zien in de filmpjes. Vrijdag 27 november zal hij voor een laatste keer verschijnen en u kan mee bepalen waar. Vul daarom de vraag in die je terugvindt op deze pagina!

meer info/ plus d’info
http://studiocaricole.org/
https://www.facebook.com/Studio-Caricole-112459608911383/?fref=ts

 

Advertenties

Reacties met respect voor het verhaal zijn welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s