De woonactie in beeld!

Flash Gordon maakte deze prachtige reportage over de woonactie van gisteren!

Op deze manier kunnen we mensen nog meer bewust maken van het probleem dat er vandaag IS en morgen alleen maar erger wordt als we niet ingrijpen. Het recht op fatsoenlijk wonen is een basisrecht dat elke mens in een democratie moet kunnen uitoefenen!  Deze actie was een goed begin, maar we moeten nu wel verder blijven gaan en mee oplossingen aandragen – als we willen dat de oplossingen kloppen, is het ook aan ons om ze voor te stellen, vanuit de mensen zelf. Tot er geluisterd wordt.
Ook een dikke merci aan iedereen die door zijn aanwezigheid deze actie heeft ondersteund, aan iedereen die zich heeft ingezet om de actie op poten te zetten, in het bijzonder zij die dit helemaal vrijwillig hebben gedaan.

We blijven verder gaan. Met zijn allen!

Advertenties

Reacties met respect voor het verhaal zijn welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s