De stad moet vervallen huizen opkopen en verbouwen tot sociale woningen

Wat denkt u?

Doe de sociale stemtest en kom erachter bij welke partij uw mening het beste aansluit www.socialestemtest.be.

Advertenties

One thought on “De stad moet vervallen huizen opkopen en verbouwen tot sociale woningen

  1. Wat willen jullie zeggen ‘respect voor het verhaal’ Het is een verhaal, oké, maar ik denk dat het eerder bij de sprookjes thuishoort, als je de achtergrond van die partij kent en van de persoon in het centrum van het scherm, ik wil hem (hen) niet bij naam noemen want voor mij zijn zij het niet waard. Het sprookje is technisch goed in mekaar gestoken . We weten wat hij/zij er wil mee bereiken. JE ziet mij niet schrijven dat er geen drugshandel enz. is op die plaats en andere plaatsen in ‘ONZE’ stad. En in het woordje ‘ONZE’ zitten voor mij alle nationaliteiten die hier in ‘ONS’ ANTWERPEN rondlopen, werken,slapen,eten, wandelen,genieten,wenen en lachen. WE kennen het doel van die beide personen die centraal staan ih filmpje en die bedoelingen zijn verre van coosher … Hij/zij willen hun eer redden maar ik geloof er verre van in dat ze daar in gaan lukken. Hij/zij zullen bij de nederlaag wel allerhande dingen aanhalen van het waarom en ook de andere partijen één voor één afbreken, dat zijn we al vele jaren gewent.

Reacties met respect voor het verhaal zijn welkom.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s